Főoldalra  
 

Lovaglási lehetőségek

Futószáras oktatás

A lovaglás világával ismerkedők,  egy jól képzett , nyugodt lovon sajátíthatják el a lovaglás alapismereteit edző segítségével.

Haladó lovagoltatás

A lovaglás alapismereteit már elsajátító lovasok továbbfejlesztését,  a díjlovagló alapismeretek, illetve a díjugratásra felkészítését foglalja magába.

Tereplovaglás

A haladó lovasok kikapcsolódása szempontjából a legalkalmasabb a tereplovaglás. Nálunk a Duna közelsége teszi izgalmassá a tereplovaglást.

 

Terápiás lovagoltatás

Mozgáskorlátozott-,gerincferdüléses-,autista-,izomsorvadásos-betegek számára egy olyan gyógymód, mely az úszás mellet az egyetlen, amely minden testrészt megmozgat. Emellett az autista gyerekek a ló közelségétől megnyugszanak kiegyensúlyozottabbak lesznek.
Díjugrató kiképzés
A díjugratás alapismereteit tanítja meg, versenyekre való felkészítést, illetve az eredményes versenyzést foglalja magába.
Gyerektábor

Az egyhetes gyerektáborban  négyszemélyes faházakban külön fürdőszobában történik az elhelyezés. Napi kétszer egy óra lovaglást, napi ötszöri étkezést, illetve különböző szabadidős tevékenységet foglal magába.

 
Belépés a panzió oldalára
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In English Auf Deutsch SZAKSZCOM Tárhely
Főoldalra